Millî Eğitim'den öğrencilere ödül yağmuru

Millî Eğitim

İlçe Millî Eğitim Müdürü Demirhan:”Bandırma'daki eğitim-öğretimin kalitesi birçok ilden yüksek





Bandırma
İlçe Millî Eğitim Müdürlüğü, içinde bulunduğumuz 2011-2012 eğitim-öğretim yılında, önemli günler ve haftalar nedeniyle açılan şiir, kompozisyon ve resim yarışmalarında derece alan öğrencileri, düzenlediği bir törenle ödüllendirdi


Millî Eğitim Müdürlüğü salonunda gerçekleşen törende konuşan İlçe Millî Eğitim Müdürü Şakir Demirhan, uzun süredir yürüttükleri Ben Değerliyim Projesi”nin meyvelerini vermeye başladığına dikkati çekerken, şunları söyledi:

Her insanın kendine göre bir değeri vardır. Ancak, kişinin, kendisini değerli bulabilmesi için başkalarının gözünde de kendine değer verildiğini görmesi gerekir. İşte bu yarışmalar, sizlere verdiğimiz değerin göstergesidir. Bu yarışmalarımızın tek hedefi ise sizlere özgüveninizi kazandırmaktır. Aslında kişinin, ‘Ben Değerliyim' diyebilmesi, kendisi için en büyük ödüldür. Biz, sizlerle gurur duyuyoruz.Bu arada sizlerle birlikte okul müdürleriniz ve öğretmenlerinizi de kutluyorum”

Demirhan, Bandırma'daki eğitim-öğretimin, ülkemizdeki birçok ilden ve ilçeden daha kaliteli olduğunun altını çizerken, Ama bizim artık en önemli hedefimiz, çeşitli alanlarda Bandırma birincileri değil, Türkiye, hatta dünya birincileri çıkarmaktır” diye konuştu.

Ardından, yarışmalarda başarı gösteren öğrencilerin ödülleri İlçe Millî Eğitim Müdürü Şakir Demirhan, Şube Müdürleri Osman Şen ve Ali Ağaçdiken tarafından verildi.





Anahtar Kelimeler: 0
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 15 ° / 10.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı